Disclaimer

Hoewel we aan alle pagina’s van de website van de Maatschap Gynaecologie Bergen op Zoom – Roosendaal de grootst mogelijke zorg hebben besteed, kan het zijn dat de informatie deels verouderd is, of anderszins niet langer correct. Daarom kunt u er geen rechten aan ontlenen. De gynaecologenmaatschap aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. 

Op onze website vindt u veel links naar informatiebronnen op websites van derden. Hoewel deze bronnen zorgvuldig bekeken zijn, kan de gynaecologenmaatschap voor de juistheid van de inhoud op deze pagina’s nooit verantwoordelijk gehouden worden. Hetzelfde geldt voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

De Maatschap Gynaecologie Bergen op Zoom – Roosendaal bezit het auteursrecht op de informatie die via deze website wordt aangeboden. Dit geldt voor alle teksten, logo's, foto’s en ander beeldmateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder onze schriftelijke toestemming. Het gebruik van het beeldmerk van de Maatschap Gynaecologie Bergen op Zoom – Roosendaal is alleen toegestaan na expliciete, schriftelijke toestemming.

Privacy

Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over bezoeken aan www.gynaecologen-maatschap.nl gebruiken we alleen voor statistische of technische doeleinden – nooit om individuele personen te identificeren. Persoonlijke gegevens die u eventueel verstrekt via deze website worden nooit aan derden verstrekt.